Laaja tuotevalikoima ja räätälöidyt palokatkoratkaisut rakentamiseen

Rakennustyömaa muodostuu lukemattomista pienistä tekijöistä, joiden on toimittava saumattomasti ja joustavasti yhteen, jotta myös kustannukset pysyvät annetuissa raameissa. Yksi huomioon otettava tekijä on rakennuksen paloturvallisuus, jota säädellään ja ylläpidetään lakien, määräysten, asetusten ja erilaisten ohjeistusten avulla. Rakennusten paloa osastoivien rakenteiden läpi kulkeviin läpivienteihin on asennettava palokatkot, jotka estävät tulen, kuumuuden, savun ja kaasujen leviäminen palo-osastosta toiseen. 

Palokatkoratkaisut jokaiseen tarpeeseen

Valikoimastamme löytyvät edistykselliset, tehokkaat ja kustannuksiltaan kevyet palokatkoratkaisut, jotka ovat myös helppoja asentaa. Laajan tarjontamme ja osaamisemme avulla pystymme vastaamaan kokonaisvaltaisesti palo-osastoivien läpivientien tarpeisiisi, oli kyse sitten uudisrakentamisesta, korjausrakentamisesta tai valmisosatuotannosta.

Laadukkaat palokatkotuotteet räätälöidään ammattitaidolla

Valmistamme kaikki Sewatek-läpiviennit itse Suomessa ja tilaukset räätälöidään asiakkaan tarpeen ja mittojen mukaisesti. Toimitamme tilaukset ketterästi ja varmuudella annetussa aikataulussa. Saat meiltä täyden asiantuntemuksemme käyttöösi. Mitä aikaisemmassa vaiheessa projektiasi olemme mukana suunnittelemassa, sitä kustannustehokkaammin saamme läpiviennit rakennustyömaalle ja tuotantoon.

Kenelle

Tutustu kuinka voimme tarjota juuri teidän käyttötarkoitukseen sopivat palokatkoratkaisut.

Palvelut

Autamme sinua löytämään oikean palokatkoratkaisun tarpeisiisi.

Tuotteet

Tutustu kattavaan valikoimaamme.

Kysy lisää