Palokatkoilla kustannustehokkuutta ja uutta ajattelua korjausrakentamiseen

Peruskorjaus- ja linjasaneeraustyömailla tarvitaan ketteryyttä, joustavuutta ja usein kokemuksen tuomaa luovuutta, että palokatkoratkaisut saadaan toteutettua määräysten mukaisesti ja kustannustehokkaasti, ottaen huomioon myös muut projektin työvaiheet.

Turvalliset ratkaisut, varmat ja nopeat toimitukset

Paloturvalliset läpivientimme ovat laadukas, turvallinen ja kustannustehokas ratkaisu korjaus- ja saneerausprojekteihin. Läpivientimme toimivat myös sinällään palokatkoina, joten ne vähentävät työn määrää ja eri työvaiheiden riippuvuutta toisistaan merkittävästi. Tämän lisäksi tuotteissa on huomioitu tekniikan eristäminen rakenteesta jo valmistusvaiheessa. Korjausrakentamiseen suunnattujen palokatkotuotteidemme valikoimasta löytyy kattavasti ratkaisuja olemassa oleviin rakenteisiin.

Laajasta tuotetarjonnastamme löytyvät ratkaisut erilaisten työmaiden ja projektien muuttuviin tarpeisiin, joihin pystymme myös reagoimaan ripeästi. Vaikka useat toimituksistamme tehdäänkin tilauksesta asiakkaan mittojen mukaan, toimitamme tilaukset työmaalle varmasti ja nopeasti.

Saneerausläpiviennit myös integroitavissa LVIS-moduuleihin ja hormielementteihin

Monet korjausrakentamisen tuotteemme voidaan integroida helposti myös LVIS-moduuleihin ja hormielementteihin. Useimmat läpivientituotteemme toimivat asennuksen jälkeen sellaisenaan myös työnaikaisina palokatkoina tai varauksina tulevia tarpeita varten.

Autamme sinua onnistumaan ja menestymään paremmin. Neuvomme tuotteidemme asennuksessa ja tarjoamme täyden tukemme, jotta voisimme vauhdittaa ja saada projektisi läpi sujuvammin ja tehokkaammin.

Tutustu videoilta korjausrakentamisen tuotteiden käyttöön ja asennukseen

Sewatek läpiviennit välipohjan valuun LVP-, H2- ja Multiläpivienti

Sewatek-läpiviennit betoniseinien porareikiin (D2- ja Läpivientiputki (LVP) sekä SWT-105 paloakryyli)
Sewatek läpiviennit välipohjan valuun H2-sarja ja Multiläpivienti

Sewatek-läpiviennit betonivälipohjien porareikiin (H2-, LVP- ja Multiläpivienti)

Palvelut

Autamme sinua löytämään oikean palokatkoratkaisun tarpeisiisi.

Kysy lisää